با فعال سازي تلفن همراه، مي توانيد بدون اتصال به اينترنت و از طريق پيامک اقدام به ارسال پيام عمومي و نظر در پارسي يار نماييد.
براي ارسال پيام به پارسي يار، کافيست + در ابتداي پيامک بگذاريد و متن مورد نظر خود را وارد نماييد و به شماره 3000226060 ارسال نماييد.
براي ارسال نظر برای آخرين پيامي که با پيامک به پارسي يار فرستاه ايد، کافيست ++ در ابتداي پيامک بگذاريد و متن مورد نظر خود را وارد نماييد و به شماره 3000226060 ارسال نماييد.
در ازاي ارسال هر پيامک براي پارسي يار مبلغ 130 ريال از اعتبار کاربري شما کسر خواهد شد.
براي بارگذاري فايلهاي رسانه اي اينجا را کليک کنيد.
در بخش آدرس رسانه، کليه آدرسهاي تصويري، آدرسهاي صوتي با فرمت mp3، wav، wma، mid و آدرسهاي فيلم با فرمت mp4، wmv، 3gp، 3gpp، avi، mov، flv و آدرسهاي فلش با پسوند swf پشتيباني مي شود.
همچنين کليپهاي مربوط به سايت آپارات، با لينک مستقيم آن کليپ پشتيباني مي شود.
توجه : برچسب هاي زير در متن ارسالي شما قابل استفاده است. در حين ارسال پيام براي
هر کاربر، داده مربوط به آن کاربر جايگزين اين بر چسب ها مي شود.
*pb:BlogNic* : عنوان کاربر در پارسي يار
*pb:BlogAuthor* : نام و نام خانوادگي مدير وبلاگ
*pb:BlogTitle* : عنوان وبلاگ
*pb:BlogUrl* : آدرس کامل وبلاگ
گزينه ها:
هر گزينه بايد در يک سطر مستقل قرار گيرد. گزينه ها با کليد Enter جدا شوند.
براي هر پيام حداقل دو و حداکثر ده گزينه قابل تعيين است.
+@};- پيامبر اكرم صلى الله عليه و آله فرمود: قومى وارد قيامت مىشوند كه حسنات آنها مانند كوههاى تهامه است، ولى آنان را به آتش مىبرند. عرض كردند: در پرونده آنان نماز هست؟
فرمود: آرى. گفتند: روزه دارند؟ فرمود: آرى؛ حتّى در پرونده خود نماز شب هم دارند، ولى آنچه باعث به آتش رفتن آنها است، اين است كه در برخورد به مال دنيا رعايت حلال و حرام خدا را ننمودند!!
+نكته!!!!!! ثوبان مىگويد، به پيامبر خدا گفتم: از دنيا چه مقدار مرا كفايت مىكند؟ فرمود: به اندازه اى كه گرسنگى ات را برطرف كرده و بدنت را بپوشاند و اگر خانه اى داشته باشى، پس خوشا به حالت، خوشا به حالت و اگر مركبى براى سوارى بگيرى خوب است و مازاد بر اين چهار برنامه را در قيامت بايد پاسخ بگويى.
دليل عادي شدن خواندن «قرآن کريم» و کلمه ها و جمله ها و آيه هاي قرآن از آن روست که ما، عظمت قرآن را ـ چنان و چندان که بايد ـ حسّ نمي کنيم. به هنگام خواندن قرآن (يا گوش دادن به آن) آن گونه که بايد، در مدار روحانيت قرآن شقرار بگيريم، قرار نمي گيريم و بارش کلمات و آيات را به صحراي عطشناک دل نمي رسانيم، و .......... - نگارستان خيال
+قرآن مجيد براى بخشيدن يك نظام عالى به انسان، دروغگويى، دزدى، كينهتوزى، رباخوارى، دورويى، رشوه، غيبت، تهمت، خيانت، ظلم، تجاوز، بدبينى، زنا، شرابخوارى، قماربازى، ناسزاگويى، چشمچرانى و ديگر كردارهاى ناپسندى كه به حال فرد و جامعه مضر است را حرام كرده است.
قرآن مسلمين را به رعيت پرورى و دستگيرى، ايمان و دوستى، احسان و عدل، مروت و شجاعت، شرف و ترس از عذاب الهى، زهد و پرهيزكارى و كسب معارف و زيور
معنوى در تحت فلسفه ناپايانى تشويق كرده است. آيا وضع جوامع اسلامى امروز مطابق با حلال و حرام قرآن است؟
آيا انحطاط جامعه، سزاى اين كنارهگيرى از قرآن مجيد نيست؟! - سعيد عبدلي
مدينه فاضله مي شد اگر به اين دستورات عمل مي شد - سنگ صبور
مدينه فاضله مي شد اگر به اين دستورات عمل مي شد - سنگ صبور - نگارستان خيال
+خوب است انسان هميشه فكر خود را با فكر ديگران كامل كند و بعد به عملى اقدام كند. پيامبر اكرم مغز عالم بود، اما وقتى پيشنهادى به ايشان مىدادند فكر مىكرد يا اگر كارى پيش مىآمد، عاقلان را گرد مىآورد و با آنان مشورت مىكرد. همين دستور نيز به مسلمانان داده شده است:
«وَ أَمْرُهُمْ شُورى بَيْنَهُمْ».
و كارشان در ميان خودشان بر پايه مشورت است.
پيامبر، صلىاللهعليهوآله، همين كار را مىكردند