روزى مىخواستند در حرم حضرت عبدالعظیم جنازهاى را دفن کنند، دوستان من در حال تشییع آن جنازه بودند، در آن زمان قبر دویست هزار تومان بوده است، به خانم میت گفتند: خانم مىگویند قبر دویست هزار تومان مىباشد، گفت:
بهشت زهرا قبر چه قیمت است؟ گفتند سیصد هزار تومان، گفت: من این مقدار پول ندارم. اطرافیان گفتند: خانم، وقتى شوهر شما درِ صندوق را باز مىکردند، فقط سیصد سند شش دانگ منگوله دار ملکى در صندوق بوده، در بانک هم نزدیک به هشتصد الى نهصد میلیون پول نقد دارد. آن خانم گفت: آن اموال، مال من و دو فرزندم مىباشد. گفتند: خیلى علاقه داشت که در حرم حضرت عبدالعظیم دفن شود، گفت: غلط کرد که علاقه داشت. در تشییع جنازه، جنازه در تابوت بود، یکى کلاه را از سر خود برداشت، و به مردم اعلام کرد که پول قبر را بدهید تا بدبخت را دفن کنید.
این ثروت انباشته، عامل دفع مرگ است؟
«الَّذِی جَمَعَ مالًا وَ عَدَّدَهُ* یَحْسَبُ أَنَّ مالَهُ أَخْلَدَهُ»
مرتب ثروت روى ثروت مىریزد و ماشین حساب خود را در مىآورد و حساب مىکند که امروز چقدر اضافه شده است، خدا از این بیمارىها اطلاع دارد، خانم به او مىگوید: چرا پولهاى خود را هر روز مىشمارى، هفته به هفته پولها را بشمار، مىگوید: نمىتوانم، هر روز باید بشمارم. تمام روانکاوان و روانشناسها مىگویند که این افراد وقتى شبها مىخوابند خواب پول مىبینند، خواب شمردن را مىبینند.
«کَلَّا لَیُنْبَذَنَّ فِی الْحُطَمَةِ»
این طور نیست که ثروت جلوى مرگ، سرطان، سکته مغزى، معلولیت و تصادف تو را بگیرد، تو را در «حطمه» پرتاب مىکنند، بعد به پیغمبر صلى الله علیه و آله مىفرماید:
«وَ ما أَدْراکَ مَا الْحُطَمَةُ»
در آن شکننده خردکننده پرت مىکنند، بعد به پیغمبر صلى الله علیه و آله مىفرماید: چه مىدانى حطمه چیست؟ حبیب من تو خبر ندارى، من به تو مىگویم:
«نارُ اللَّهِ الْمُوقَدَةُ»
آتشى است که من افروختم،
«الَّتِی تَطَّلِعُ عَلَى الْأَفْئِدَةِ»
که تا ذات قلبها را مىگیرد،
«إِنَّها عَلَیْهِمْ مُؤْصَدَةٌ»
وقتى در آتش رفتند، تمام درهاى خروجى تا ابد بسته مىشود،
«فِی عَمَدٍ مُمَدَّدَةٍ»
ستونهاى این آتش چند هزار کیلومتر است.
پنج عامل سبب انباشته شدن ثروت است. این جمع اموال نقطه شقاوت است، هر کس دچار این بیمارى مىباشد، در ماه رمضان آن را از خود دور نماید، آن:
«الَّذِی جَمَعَ مالًا وَ عَدَّدَهُ»
را بشکند، و شروع به تفریق کردن آن نماید و با خدا عهد کند که خمس و زکات خود را بدهد، فى سبیل الله وارد شود، در ماه رمضان از حالت جمع اموال بیرون بیاید تا نام او از پرونده اشقیاء به پرونده سعادتمندان انتقال پیدا کند.