امیر مومنان علی علیه السلام می فرماید: «إِزَاحَهً لِلشُّبُهَاتِ وَ احْتِجَاجاً بِالْبَیِّنَاتِ وَ تَحْذِیراً بِالْآیَاتِ وَ تَخْوِیفاً بالمثلات؛ او را فرستاد تا تردیدها را نابود سازد و با برهانهایی آشکار، استدلال کند و مردم را با نشانهها بیم دهد و از کیفرهاى گناهان بترساند.» این فراز به سه مراد از اهداف بعثت میپردازد:
1. نابودی تردیدها که مهمترین انگیزه پروردگار است.
2. شبهه زدایی به وسیله دین، برهانی روشن برای اثبات ادعا است و حقیقت را در دل مردم جای میدهد؛ خدای سبحان نیز در اینباره میفرماید: «ادْعُ إِلى سَبیلِ رَبِّکَ بِالْحِکْمَه؛ با اندرز نیکو، به سوی پروردگارت بخوان.»[1]
3. ترساندن گناهکاران برای بازداری از جنایت. قرآن کریم در اینباره میفرماید: «أَ فَلَمْ یَهْدِ لَهُمْ کَمْ أَهْلَکْنا قَبْلَهُمْ مِنَ الْقُرُونِ یَمْشُونَ فی مَساکِنِهِمْ إِنَّ فی ذلِکَ لَآیاتٍ لِأُولِی النُّهی؛ آیا براى هدایت آنان کافى نیست که بسیارى از نسلهاى پیشین را (که طغیان و فساد کردند) هلاک کردیم و اینان در مسکنهاى (ویران شده) آنان راه مىروند! مسلّماً در این امر، نشانههاى روشنى براى خردمندان است». [1]. نحل: 16 / 125.
بهائیان، بعثت ادعایی حسین علی نوری (بهاء) کدامیک از این اهداف را در پی داشته است؟
غیر از این است که با بی بند و باری هایی (کشف حجاب، مجهول گذاشتن ازدواج با محارم، سهولت در زنا، نداشتن حدود و بازدارندهای از معاصی و …) که آورده است، نظامهای اجتماعی و خانواده را به مرزنابودی کشانده است؟ جز آن است که نه تنها شبهه ای را حل نکرده، بلکه هزاران شبهه را در فکر و جان انسانها نهاده و بسیاری را به بیراهه کشانده است؟
چه تردیدی را پاسخ گفته است؟
چه شبهه ای را زدوده است؟
چگونه از جنایات باز داشته است؟
و هزاران چه و چرای دیگر…
در پایان: آیا این ادعا جز برای ارضای مقام طلبی و حرس خواهش های نفسانی است که البته برای عده نیز آب و نون به همراه مخلفات داشته است