«امیدواریم روزی غدیر جای نوروز را بگیرد و عید بزرگ ما شود.» این جمله روز گذشته از سوی آیت الله خزعلی دبیرکل بنیاد بین المللی غدیر و در پنجمین همایش دبیران اجرایی بنیاد بین المللی غدیر عنوان شد. به گزارش ایسنا وی همچنین به ذکر آمار و ارقام تبریک های عید غدیر و عید نوروز پرداخت و آنها را با هم مقایسه کرد. به گفته خزعلی آمار تبریک عید نوروز یک میلیون و سیصد هزار و آمار تبریک غدیر هفتصد هزار تبریک است. وی افزود؛ اگر یک سوم این تبریک ها برای عید غدیر بود من بسیار خوشحال می شدم. دبیرکل بنیاد بین المللی غدیر همچنین اظهار داشت؛ هم اکنون 110 باغ به نام غدیر نامگذاری شده و ورزشکارانی که قبلاً تنها با زور بازو ورزش می کردند، امروز با نام علی(ع) کار می کنند. وی ادامه داد؛ من اکنون 82 سال دارم و تا آخرین نفس برای حضرت علی(ع) می کوشم تا نظر لطفی به من داشته باشد. خزعلی در ادامه با انتقاد از کسانی که اقدامی در جهت ترویج فرهنگ غدیر انجام نمی دهند، اظهار داشت؛ چرا عده ای سکوت کرده اند و کارهایی را که در راستای ترویج این فرهنگ انجام می شود، تایید نمی کنند. وزیرکشور هم که در این همایش حضور یافته بود از توصیه به همکاران استانداری ها برای تلاش در جهت احیای امر غدیر خبر داد و از اینکه از سرمایه غدیر استفاده نکرده ایم، اظهار تاسف کرد.
توصیه خزعلی برای سهمیه بندی بنزین
با این حال غدیر تنها موضوعی نبود که خزعلی از آن سخن گفت. وی به موضوع سهمیه بندی بنزین هم پرداخت و اظهار داشت؛ سهمیه بندی بنزین باید در دولت های سابق صورت می گرفت، اما دکتر احمدی نژاد رئیس جمهور کشورمان با شجاعت این کار را انجام داد، البته این کار باید در دوره دوم صورت می گرفت و باید در دوره اول اعتماد مردم به این دولت جلب می شد تا مردم دوباره به آقای احمدی نژاد رای دهند. دبیرکل بنیاد بین المللی غدیر به بهانه بحث سهمیه بندی بنزین به دفاع از احمدی نژاد پرداخت و گفت؛ مخالفین آقای احمدی نژاد معتقدند که وی در دور بعدی انتخابات برنده نمی شود و با اقداماتی که انجام داده مردم از او زده شده اند، اما وی کاری کرده که مردم تامین شوند. رئیس جمهور آنچه را که برای ملت لازم می داند انجام می دهد و انجام هم داده است. آیت الله خزعلی در ادامه تصریح کرد؛ این مرد (احمدی نژاد) مطالب انقلاب را زنده کرد. بر همه لازم است با مطالعه لازم مطالب انقلاب را زنده کنند. دبیر کل بنیاد بین المللی غدیر، همچنین گفت؛ اگر وزیری در مال دولت تصرف کند این مرد (احمدی نژاد) سریعاً با او برخورد می کند. چرا نباید این مسائل را ما بیان کنیم. من از کسانی که برخی موارد مثبت را تایید نمی کنند گله مند هستم. سکوت جرم است. کسی که دارد انقلاب را معنا می کند و از ارزش های آن دفاع می کند، باید تایید شود. امیدواریم که کارهای خوبی از سوی سازمان ها و نهادها در خصوص مساله غدیر صورت گیرد. همچنین خزعلی در پاسخ به این پرسش که آیا با خودروی شخصی خود در محل کار حاضر می شود، گفت؛ بنزین ما از چند ماه قبل مصرف شده و ما با اتوبوس یا پیاده سر کارمان حاضر می شویم، البته چون هدف از بین بردن اسراف در مملکت است، ما هم سوار اتوبوس می شویم.
سرعت را رعایت می کنیم
وزیر کشور هم در ارزیابی از طرح سهمیه بندی بنزین گفت؛ باید دوره ای طی شود تا نیازمندی های واقعی مردم را ارزیابی کنیم. هنوز زود است در این مورد ارزیابی کاملی انجام شود. نقایصی در کار است که باید سریعاً شناسایی و برطرف شود. مصطفی پورمحمدی با بیان اینکه تلاش می کنیم تا آنجا که امکان دارد حداقل نیاز مردم تامین شود و مشکلات حمل و نقل را برطرف کنیم، گفت؛ ارزیابی های جامع تر نیازمند گذر زمان است که در این مورد در آینده اطلاع رسانی خواهیم کرد. پورمحمدی درباره این شایعه که قرار است سهمیه بندی ویژه ای انجام شود نیز گفت؛ دولت طرحی برای سهمیه بندی اعلام کرده و به آن پایبند است. حرف های حاشیه ای قابل توجه نیست. اگر مردم به صحبت هایی که به صورت رسمی انجام می شود، توجه کنند، می توانند به راحتی کار کنند. وی ادامه داد؛ مردم باید با مدیریت ششصد لیتر را برای دو فصل شان تنظیم کنند. در ادامه خبرنگاری از وزیر کشور پرسید؛ با سهمیه بندی بنزین شخصاً چه کار می کنید؟ کارت سوخت شما چقدر سهمیه دارد؟ که پورمحمدی پاسخ داد؛ من چند روز پیش از خانمم پرسیدم که وی گفت؛ 240 لیتر بنزین در کارت مان باقی مانده و 160 لیتر مصرف شده است. چند روز پیش هم وقتی به قم رفتیم در اتوبان سرعت ماشین ها کم بود که این خود تحول فرهنگی بزرگی است. خود ما هم سرعت را رعایت می کنیم که در موارد پیش رعایت نمی شد. آن روز بچه ها می گفتند چقدر آهسته می روی